“Volg het pad van de onveilige, onafhankelijke denker. Laat je ideeën horen ondanks de gebaren van controverse. Laat je stem horen en wees minder bang voor het label ‘Gek’ dan voor het stigma van conformiteit. En over punten die jou aanspreken, sta op en word geteld. Tegen welke prijs dan ook.”
-Chris Truong, Voorzitter MOJO

Spreekbuis der Jongeren

Er bestaat geen goede plek voor jongeren om ons stem te laten horen. Er bestaan wel jongerenorganen in veel gevestigde partijen, maar wat komt hier werkelijk uit? In de genoemde ‘’platformen’’ worden borrels en andere meet-ups georganiseerd, waarin veel gesocialized wordt (wat MOJO ook organiseert!) maar daarnaast hun titel als ‘’politieke organisatie’’ weinig recht doen. ‘’Debatten’’ bestaan uit deelnemers die elkaar gelijk geven. Met ideeën en input wordt vrijwel niks gedaan, laat staan door de landelijke partijen. Hier gaat MOJO verandering in brengen, door naast events ook werkelijke discussie gelegenheden te organiseren, en deze stemmen van ons door te geven aan de landelijke partij, wiens vorm van directe democratie ons stem verder kan brengen dan ooit tevoren!

Meer dan alleen debat, meer dan alleen borrels

Als jongerenpartij zonder kleur staan wij open voor jongeren van elke richting. Jongeren van welk achtergrond dan ook bij elkaar brengen. De punten die normaal werden weg geschreeuwd door waar de ander vandaan kwam krijgen bij ons een plaats. Niet langer worden alle onderwerpen onderworpen aan vraagstukken als ‘’Klimaat’’, ‘’EU’’ en ‘’Immigratie’’. Er is veel meer op het spel. Daarnaast wil Moderne Jongeren die brug uitbreiden door activiteiten als borrels, spellenavonden, watchalongs, sporttoernooien en gameavonden en zo een platform zijn voor niet alleen debat en discussie, maar ook een vereniging waar je jezelf in kan vinden.

Sta op en wordt geteld. Tegen welke prijs dan ook.

Klik hier voor de MOJO website!