Politiek op maat

Onder Politiek Op Maat verstaat Modern Nederland directe ondersteuning vanuit het hoogste platform, voor zowel persoonlijke- als zakelijke situaties. Wij vinden het belangrijk dat de burger altijd- en direct gezien en gehoord kan worden zonder enige (bureaucratische) omwegen. Zo willen wij bijvoorbeeld locaties door het hele land opzetten zodat we direct fysiek bereikbaar zijn voor alle burgers. Nog een groot voordeel is, is als een landelijk onderwerp wordt doorgevoerd- of niet, en daardoor directe (negatieve) invloed heeft op de persoonlijke- of zakelijke situatie, de burger zich kan beroepen op Politiek Op Maat. Zo kunnen wij samen, op maat, tot een oplossing/compromis komen.

Instanties

Wij maken een einde aan alle tientallen inefficiënte bureaucratische overheidsinstanties. Alles onder één dak via Modern Nederland, wij zijn alle (overheids)instanties in één. Bij ons word je direct gezien en gehoord en krijg je de persoonlijke- en zakelijke ondersteuning die je nodig hebt.

Diversiteit

Bij ons telt elke persoonlijkheid, ongeacht de (landelijke) politieke visie en bijbehorende voorkeuren. 

Via onze directe digitale democratie kan het zijn dat je bij het ene landelijke onderwerp tot de meerderheid van de stemmen behoort en bij het andere landelijke onderwerp niet. Mocht de doorvoering van een landelijk onderwerp een negatief effect op jouw persoonlijke- of zakelijke situatie hebben, dan vinden we in persoonlijk overleg een passende oplossing via Politiek op Maat.